3 akoestische concerten kwaliteits-zanggroep KLINK!

Uit: De Stad Gorinchem

KLINK! blijft groeien

 De Gorinchemse zanggroep KLINK! geeft op zaterdag 18 juni voor het vierde jaar op rij, drie akoestische concerten in de Schuilkerk te Gorinchem. Onder leiding van dirigent Ruben Weverling zingt KLINK! verschillende nummers in uiteenlopende stijlen, waardoor voor ieder wat wils.

Door de nieuwe en uitdagende arrangementen, die zowel a capella als onder muzikale begeleiding worden gezongen, kan KLINK! blijven groeien en haar luisteraars blijven verrassen. Daarnaast bestaat KLINK! voor het eerste jaar niet meer uit tien, maar uit elf zangers en zangeressen die de nummers meerstemmig ten gehore zullen brengen.

Bent u benieuwd hoe KLINK! u dit jaar weer versteld doet staan? U bent van harte welkom om te komen luisteren op zaterdag 18 juni. KLINK! zingt om 13.00 uur, 15.00 uur en 17.00 uur in de Schuilkerk, Langendijk 72 in Gorinchem. De concerten duren ongeveer een uur en de toegangsprijs is €8,50.

Kaarten zijn te bestellen via de website www.groepklink.nl of via 06-44902502 of contant te koop aan de deur bij de ingang van de Schuilkerk. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meer weten over onze optredens en de voorbereidingen daar naartoe? Houd u dan onze website in de gaten of volg ons op Facebook, Twitter en Instagram.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.