Verslag Koorfestival Gorinchem

Het Koorfestival in Gorinchem op zaterdag 17 september was het eerste officiële optreden van KLINK!

In de Lutherse Kerk aan de Langendijk en op het hoofdpodium op de Grote Markt gaf de nieuwe zanggroep een optreden van hoog niveau. De zanggroep heeft het afgelopen half jaar met behulp van bladmuziek en geluidsbanden een zeer gevarieerd programma ingestudeerd. Om de 14 dagen komt de groep samen om met elkaar te repeteren.

Het publiek werd verrast met zes totaal verschillende arrangementen. Vooral het statige Lacrimosa van Mozart kreeg veel waardering. Ook het gevoelige Leun Op Mij van Ruth Jacott en het popnummer Grenade van Bruno Mars werden enthousiast ontvangen. Muzikaal begeleider Ruben Weverling heeft alle nummers speciaal voor KLINK! gearrangeerd.

KLINK! heeft duidelijk laten zien en horen wie ze zijn! De toon is gezet. Er zijn grote verwachtingen geschept voor het aankomende debuutconcert. In de HH Stage aan de Grote Haarsekade in Gorinchem zal KLINK! aan het grote publiek laten zien wat zij nog meer in huis heeft. Ook nieuwsgierig geworden? Bestel dan via deze site entreekaarten voor het concert ’t KLINK!t zo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.